polna luna Dobra karma

Test ob polni luni vam prinaša rešitve za mnoge ...

mina miha1 Svet24.si

Najmlajši čuk se bo oženil

sola solarji koronavirus bobo Reporter.si

Razkrivamo: kako vlada ignorira strokovnjake - ...

2_rebeka dremelj Svet24.si

Rebeka Dremelj je na smučišču zagnala totalno ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

jelena-karleuša, bikinke, instagram Odkrito.si

Jelena Karleuša, kje imaš hlačke?

karla ženim sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Karlina drastična preobrazba

MDN

Kandidatke za Slovenko leta 2020

Tokrat smo zaradi znanih okoliščin resda malce čakali, a niti na misel nam ni prišlo, da bi prav zdaj, ko je to najbolj potrebno, z žarometi ne osvetlili izjemnih žensk, njihovega prizadevanja in vsega, za kar se borijo.
Vaših predlogov, drage bralke, cenjeni bralci, je bilo tokrat še posebno veliko, kar kaže na to, da vam je kljub vsemu hudemu, kar smo preživeli v zadnjem letu, še bolj mar. Skupaj z našimi jih je bilo toliko, da je najtežji del, pretresanje, da smo prišli do samo dvanajstih imen, potekal še dlje kot po navadi.
Spet se jih je nekaj branilo, ne, kje pa, ne spadamo zraven. Nekaterih nismo prepričali, kakšna se je pa končno le pustila uvrstiti. Neizmerno smo ponosni, da so končno pred vami.
Proceduro poznate: izrežite in izpolnite kupon ter glasujte za svojo favoritko. Glasovanje bo kmalu omogočeno tudi na naši spletni strani.
Brez vas naše akcije ni.
Odločitev, kateri pripada naslov Slovenka leta 2020, je vaša!

(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
{{ wotMsg.message }}

Zgodbe

Rezervirajte si datum: 29. marca!

Najbrž ste se spraševali, kaj bomo pa letos naredili z našo znamenito razglasitvijo Slovenke leta. Ta večer je med drugim vsakoletni festival čestitk in objemov, zdaj si pa niti na dva metra ne moremo!

Priznamo, malce smo upajoče zrli v prihodnje čase, ker kaj če se nas pa ukrepodajalci in virus morebiti na pomlad le usmilijo. A nič ne kaže, nič ni gotovo, zato nima več smisla čakati. In zatorej bomo pač, če že moramo biti priklenjeni na škatlo, no, domači računalnik, saj medtem smo si z njim že kot stari zakonci, to naredili malo drugače, po naše. Ker kakšen smisel pa ima, da bi zgolj prebrali še enkrat vse, kar ste izvedeli že v reviji, in prežarčili kipec brezvirusno zmagovalki v roke, kajne?

Kaj se kuha v rokah letošnje režiserke, vam tokrat še ne bomo zaupali, vam pa polagamo na dušo: rezervirajte si že danes ponedeljek 29. marca zvečer, kajti prvi boste izvedeli tisto, kar bodo preostali brali šele naslednje jutro! In ne pozabite glasovati (v reviji ali na naši spletni strani), kajti še nekaj tednov pred slavnostno razglasitvijo Slovenke leta se lahko vse spremeni! Morda prav zaradi vašega glasu!