matej tonin Dobra karma

Matej Tonin: ministrant ali narcis pod žarometi ...

mars, marsis Svet24.si

Pod površjem Marsa več vodnih teles

jansa nova24tv Reporter.si

Na strankarski televiziji SDS med intervjujem s ...

meja mejni prehod obrezje hrvaska bobo1 Svet24.si

Od danes iz obmejnih hrvaških županij v ...

Tomi Rumpf Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

Lucija Ćirović Njena.si

Lucija Ćirović ima zabavno srčno izbranko

Zgodbe

Prijavi se na Migimigi dan 2020: čakajo te brezplačni spletni treningi in predavanja znanih imen!

Migimigi dan - največja rekreacija na prostem, ki vsako leto poteka pod okriljem projekta Migimigi, za katerega skrbijo pri zavarovalnici Generali, se letos seli na splet!

Prijavi se na Migimigi dan 2020: čakajo te brezplačni spletni treningi in predavanja znanih imen! 

Migimigi dan - največja rekreacija na prostem, ki vsako leto poteka pod okriljem projekta Migimigi, za katerega skrbijo pri zavarovalnici Generali, se letos seli na splet! Migimigastični spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen, bodo v soboto, 26. septembra 2020, na spletni strani www.migimigidan.si, na voljo popolnoma brezplačno. Za dostop se morate le prijaviti na isti spletni strani, prvi med prijavljenimi pa so z letošnjo ekipo Migimigi trenirali tudi v živo!

Ekipa Migimigi trenerjev in predavateljev je pripravljena na spletni dogodek! 

Prvi, ki so imeli moč občutiti energijo prihajajočega Migimigi dneva so bili tisti, ki so se med prvimi prijavili na letošnji spletni Migimigi dan. Ti so lahko v manjšem številu in ob upoštevanju varnostnih ukrepov NIJZ, z znanimi imeni iz sveta trenerstva in coachinga zamigali v ljubljanskem nakupovalnem središču Aleja, natančneje v prelepem ambientu parka Aleja Sky, ki je zadovoljnim obiskovalcem dajal vtis, kot da bi se ponovno združili v Arboretumu. 

  • [Spletni treningi in predavanja: brezplačno! To je priložnost, ki je ne smete zamuditi - zanimive spletne vsebine, ki jih za vas pripravlja letošnja Migimigi ekipa bodo na voljo popolnoma brezplačno. Zanje se morate le prijaviti nawww.migimigidan.si (dodan URL; https://migimigidan.si/) in počakati do 26. septembra, ko se bomo skupaj v udobju lastnega doma zmigali s kavča, razbili rutino in razmeram navkljub doživeli težko pričakovani Migimigi dan 2020!]

Ti so lahko zamigali in med prvimi preizkusili vadbe, delavnice ter predavanja, ki jih bomo skupaj odkrivali v soboto, 26. septembra 2020 na www.migimigidan.si (dodan URL; https://migimigidan.si/)! 

Na vas bodo čakale vadbe Patricie Pangeršič (Bootycamp), Petre Parovel (Trening za trebušček in zadnjico), Ane Kersnik Žvab(Antistress joga), Tinkare Končar (Joga za moč), Roka Derenčina (Samoobramba), dr. Ive Jurov iz 4P fitnesa (Body Attack), Jasmine Turnšek (Obrazna joga in predavanje po metodi Louise Hay), Marjete Pandže in Lare Klavora iz 4P fitnesa (Zumba) ter predavanja Dina Murića (Fizioterapija), dr. Mateja Tuška (Antistress delavnica) ter Jerneja Ogrina iz ekipe Spoznaj prehrano(Prehransko svetovanje). Pozdravili pa vas bodo tudi Migimigi ambasadorji, ki skrbijo, da skupaj zaživimo zdrav življenjski slog! 

  • [Prijavi se še danes na www.migimigidan.si in 26. septembra bomo skupaj migali Migimigi dnevu 2020!]