Mario Galunič Dobra karma

Iskreni Mario Galunič: 'Ženske mojega življenja...

hipiji Svet24.si

Razgnali pripadnike »kulta,« ki so se zbrali ...

jansa nova24tv Reporter.si

Na strankarski televiziji SDS med intervjujem s ...

nakupovanje, trgovina Svet24.si

Trgovine bodo ob nedeljah in dela prostih dneh ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

metka Njena.si

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo ...

Zgodbe

Skrivno dopisovanje Tesle in nacistične lepotice

Nikola Tesla je bil genialni znanstvenik, Marijo Orsić pa opisujejo kot izjemno lepotico, ki precej več nastopa v literarnih delih kot v zgodovinskih zapisih. Rodila se je leta 1895 dunajski balerini in hrvaškemu arhitektu, znala naj bi nekaj jezikov, predvsem pa je bila jasnovidka in medij, ki je vzpostavljal stike z duhovi, pa tudi z vesoljci. Kaj bi torej lahko imela skupnega s Teslo? O, veliko, saj sta oba, vsak na svoj način, verjela v vesoljske sile in življenje tam zunaj. Marija naj bi bila zaslužna za leteče krožnike in orožje za množično uničevanje. Opravičujem se, ker bodo v tem tekstu velikokrat uporabljeni pojmi kot so menda, najbrž, naj bi in podobni. Drugače ne gre.

Avtor:

Sonja Grizila/Revija Zarja

Značke:

Zavezniški piloti so proti koncu druge svetovne vojne menda srečevali na svojih bombaških pohodih nad Nemčijo leteče krožnike, a o njih niso smeli niti črhniti, da ne bi sprožili še večje panike, kot je že bila. Mislili so, da v njih sedijo vesoljci, a so bili očitno Nemci. Zasluge za nemški vesoljski program naj bi imela prelepa Marija Orsić, ki je tu in tam padla v trans in na ta način vzpostavila stik z vesoljci. In to ne kakršnimikoli, ampak tistimi z zvezde Aldebardan, ki je samo skromnih 65 svetlobnih let daleč. Od tam naj bi namreč izhajali Arijci, o katerih je sanjaril razbohoteni nacizem s Hitlerjem na čelu. Ampak najprej moramo seveda opraviti z nekaterimi teorijami o nastanku človeka.

Reinkarnirani Himmler. Saj veste, za krščanske veroizpovedi se vse začne z Adamom in Evo, ki jima je Bog neprevidno ustvaril kompatibilne genitalije, potem pa jima je prepovedal, da bi jih uporabljala. Ko sta vendarle pogoltnila tisto jabolko z drevesa spoznanja, sta bila izgnana iz raja in zaplodila kopico otrok, a so bili tako neubogljivi, da jih je bilo treba kdaj pa kdaj strogo kaznovati in ločiti zrna od plev, recimo z vesoljnim potopom. Druge religije imajo seveda drugačno verzijo stvarjenja. Po teoriji o razvoju vrst, ki je v uradni veljavi, smo nastajali milijone let in se na nekem ovinku, ni čisto jasno, kako in zakaj, ločili od primatov, zlezli z dreves, ukrotili ogenj, izklesali orodje … no, drugo že veste. Sodoben človek naj bi nastajal kakšnih 200.000 let in tisto, kar smo danes, po nekaterih teorijah ni šlo povsem po naravni poti. Vesoljci da so nas večkrat obiskali in z reinženiringom, kot se temu danes strokovno reče, popravili naše telesne in možganske kapacitete. Njihovi nameni menda niso bili posebej plemeniti, ustvarili so nas, da bi kopali zlato in druge uporabne rude, ki jih na njihovih planetih ni bilo, in gradili božjastno velike stavbe, kot so piramide v Egiptu ali Stonehenge v Angliji, ki so bile najprej elektrarne, podobne tisti, ki jo je snoval Tesla, in šele po tem, ko so nehale delovati, so jih uporabili za grobnice in množične obrede.

V to teorijo so verjeli mnogi nacisti, med njimi vodja SS Heinrich Himmler, odgovoren za poboj dvanajstih milijonov Judov in drugih nečistoč, ki so ogrožale arijsko raso. Arijci naj bi izhajali z zvezde Aldebaran, ki predstavlja oko v ozvezdju Bika, in Himmler je bil prepričan, da so se naselili na Atlantidi, ki jo je potem velikanski ledeni komet potopil v morje. In da so Germani njihovi potomci. Zase je mislil, da je reinkarnacija nekega slavnega pragermanskega vojskovodje. V takem vzdušju je imela Marija Oršić pa tudi drugi okultisti, ki so se zbirali okrog firerja, še posebej pomembno vlogo.

V transu. Marija se je leta 1919 s svojim zaročencem preselila iz Zagreba v Berlin, piše v njeni skopi biografiji. Kaj je bilo z zaročencem in kdo je sploh bil, ni znano, bolj je jasno, da ji je do stikov z nemškimi znanstveniki pomagal oče, ki so ga begali hčerini nastopi v transu. Marija je bila fascinantno lepa – vitka, z modrimi očmi in svetlimi lasmi, povezanimi v dolg valovit rep, vsekakor je bila utelešenje arijskih idealov. Bila je goreča nacistka, zavzemala se je za spojitev Nemčije in Avstrije in je bila režimu pripravljena pomagati s svojimi videnji, ki so vsebovala sporočila o arijskih prednikih in navodila za tehnične izboljšave orožja, pa tudi o vesoljskih plovilih, česar je bil tretji rajh seveda lačen. V transih je najprej govorila skrivni nemški templjarski jezik, ki ga sama ni razumela, potem pa je govorila v sumerščini (Sumerci so živeli na območju današnjega Iraka 5000 let pred našim štetjem in ustvarili zelo napredno poljedelsko civilizacijo z namakalnimi sistemi, ta jim je omogočila stalno naselitev). Oba jezika so razumeli nemški strokovnjaki za to področje in osupnili, še posebej ko jim je natančno opisala vesoljsko plovilo z merami in drugimi tehničnimi podatki vred. Nemci naj bi že leta 1922, tri leta po tistem, ko se je pojavila Marija Oršić, naredili prvi leteči krožnik, vendar se ni posebej izkazal. A to je bil šele začetek in Marija naj bi v transih navajala čedalje natančnejše podatke, ki naj bi zelo pospešili program raziskav in izdelavo nemškega smrtonosnega orožja, pa tudi vesoljskih plovil za osvajanje tujih planetov ali za beg, če bi bilo treba. Že v tridesetih letih prejšnjega stoletja naj bi naredili letalo, ki je zmoglo hitrost svetlobe. No, to je vsekakor znanstvena fantastika, ki je menda strogo varovana  v skrivnih ameriških arhivih (če seveda drži), vsekakor pa je Nikola Tesla o takšnih rečeh javno govoril, predaval in pisal, marsikaj pa tudi patentiral.

Marija in Nikola. Sta se poznala? Pravijo, da vsekakor in da ju je marsikaj družilo, recimo skupne korenine (Marija je bila napol Hrvatica, Nikola liški Srb, oba pa ste preživela otroštvo na Hrvaškem), oba sta bila vegetarijanca, brez otrok in predana svojemu delu. Nikola se je prostovoljno odpovedal spolnosti, da bi se lahko povsem posvetil znanosti, o lepi Mariji pa tega ne vemo. To seveda niso ravno razlogi za sodelovanje, tudi če držijo, najbrž je Marija vzpostavila stik  s slavnim znanstvenikom, ker je bila prepričana,  da bo razumel njena videnja v transu. Vsekakor, pravijo, sta si dopisovala in vsekakor je nemška tajna policija skrbno nadzorovala Marijo, ameriška pa Teslo. Ko je januarja 1943 umrl, je CIA zaplenila vse njegove dokumente in še danes ne vemo, koliko od tistega, kar je ustvaril, je sploh znanega. Zelo verjetno je med strogo varovanimi podatki tudi dopisovanje z  Marijo Oršić, ki naj  bi mu natančno opisovala svoja videnja, on pa naj bi jih (skupaj s svojimi videnji, tudi sam je bil neke vrste medij) zapisoval v sanskrtu. Se je tega starodavnega jezika naučil, da ne bi mogli drugi brati njegovih zapiskov, ali pa se ga je naučil, ker je dobival v tem jeziku sporočila iz vesolja?

Več v reviji Zarja/Jana št. 32, 6. 8. 2019.