ineza sotler 2 Dobra karma

V svoji bitki z rakom znana Slovenka vidi pekel in...

šamanka Svet24.si

Medijka in šamanka pravi, da bo po koroni bo ...

steinbuch-pl3 Reporter.si

Pri nas je že skoraj javna skrivnost, da Janša ...

milan krek Svet24.si

Krek o "bistveno nižjih številkah" in možnosti ...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

Georgina Rodriguez 2 Odkrito.si

Izpraznila je Pradino trgovino

Saša Lendero, Miha Hercog Odkrito.si

Saši Lendero in Mihu Hercogu uspel še en veliki ...

MDN

Kandidatke za Slovenko leta 2020

Tokrat smo zaradi znanih okoliščin resda malce čakali, a niti na misel nam ni prišlo, da bi prav zdaj, ko je to najbolj potrebno, z žarometi ne osvetlili izjemnih žensk, njihovega prizadevanja in vsega, za kar se borijo.
Vaših predlogov, drage bralke, cenjeni bralci, je bilo tokrat še posebno veliko, kar kaže na to, da vam je kljub vsemu hudemu, kar smo preživeli v zadnjem letu, še bolj mar. Skupaj z našimi jih je bilo toliko, da je najtežji del, pretresanje, da smo prišli do samo dvanajstih imen, potekal še dlje kot po navadi.
Spet se jih je nekaj branilo, ne, kje pa, ne spadamo zraven. Nekaterih nismo prepričali, kakšna se je pa končno le pustila uvrstiti. Neizmerno smo ponosni, da so končno pred vami.
Proceduro poznate: izrežite in izpolnite kupon ter glasujte za svojo favoritko. Glasovanje bo kmalu omogočeno tudi na naši spletni strani.
Brez vas naše akcije ni.
Odločitev, kateri pripada naslov Slovenka leta 2020, je vaša!

(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
{{ wotMsg.message }}

Svetilnik

Nenavadni prijatelji trojčic

Avtor:

mah

Značke:

Dveletne trojčice Heaton, Wilder in Holden so si našle nenavadne prijatelje: smetarje Andrewa, Roba in Chada. Deklice dvakrat na teden nestrpno čakajo, da se pred hišo pripelje smetarski avto, nato pa se s svojimi prijatelji igrajo in pogovarjajo, tako da so smetarji postali že del družine. Deklice so stik z njimi navezale že kot dojenčice, ko so vedno navdušeno mahale smetarskemu tovornjaku. Fantje so nato vsakič, ko so prišli do hiše, trobili in mahali. Objava fotografij deklic in smetarjev je na ameriškem medmrežju naletela na velik odziv. Mnoge mame, pa tudi mnogi smetarji, so poročali, da otroci ne poznajo razlikovanja po barvi kože ali poklicu ter da se je sklenilo že mnogo prijateljstev med smetarji in otroci.