panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

Odklenjeno

Slovenska oglaševalska zbornica je prejemnica mednarodne nagrade WFA President's Award

Svetovna zveza oglaševalcev (WFA) je Slovensko oglaševalsko zbornico nagradila za izjemno voditeljstvo ter prispevek k oglaševalski panogi s projektom / festivalom Zlati boben, ki je minulo leto zaokrožil četrt stoletja svojega obstoja.

Avtor:

Oglasno sporočilo

Značke:

Letno nagrado WFA podeljuje projektom, ki jih organizirajo nacionalne oglaševalska združenja in katerih pozitiven vpliv na poslovanje je mogoče izmeriti.

In kot so zapisali v pojasnilu: »Zlati boben je postal eden največjih mednarodnih festivalov kreativnosti v Evropi, ki ga vsako leto obišče več kot tisoč kreativcev iz 40 držav. Festival stremi k višanju standardov tržnem komuniciranju in transparentnosti v oglaševanju. Ima velik vpliv na razvoj kreativnih industrij, še posebej v Srednji in Vzhodni Evropi«, je Slovenska oglaševalska zbornica s projektom / festivalom ne le dosegla, temveč prehitela mednarodne stanovske organizacije.

»Na SOZ-u smo počaščeni, da je tudi WFA, kot izredno pomembno mednarodna organizacija, prepoznala vlogo, ki jo je imel in jo še vedno ima Zlati boben. Nagrada, ki jo je sicer prejela zbornica, je nagrada vseh, ki so festival snovali in ga gradili. To za nas pomembno mednarodno nagrado pa sem sprejela tudi in predvsem v imenu vseh, ki v festival verjamejo še danes,« je povedala Mojca Briščik, izvršna direktorica SOZ, ki je v Lizboni nagrado sprejela prav v imenu v imenu Slovenske oglaševalske zbornice.

Več:
https://www.wfanet.org/news-centre/wfa-presidents-awards-honour-marketing-leadership-initiatives/