panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

Odklenjeno

Velika nagradna akcija Zarje in Save Hotels & Resorts

Torej greste v toplice? Še zadnjič vas vabimo, da si privoščite razvajanje v slovenskih termah, plavanje v blagodejni termalni vodi in brezskrben počitek.

Izžrebancem bodo na voljo tudi vrhunske zdravstvene storitve. Vse, kar morate storiti, je samo to, da izpolnite kupon in ga pošljete, mi pa bomo v sodelovanju s Sava Hotels & Resorts poskrbeli za vse drugo. Morda je sproščujoč konec tedna v slovenskih termah za dve osebi namenjen prav vam?

Ko beseda nanese na terme in termalno vodo, se lahko Slovenci pohvalimo s pravim bogastvom. Izvire najdemo skoraj po vsej deželi, nekaj čisto posebnega pa je območje Prekmurja. Umirjena prostranost panonske ravnice v rokavu skriva še en adut, ki goste privablja v te kraje: priljubljene Moravske Toplice. Za te kraje so značilni prostrana polja pšenice, drobni cvetovi ajde in pregovorna prekmurska gostoljubnost. Prekmurci obiskovalce očarajo s pojočim dialektom in vrhunsko kulinariko, ki se ji je nemogoče upreti, v Termah 3000 – Moravskih Toplicah in okolici pa je še veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Plavanje pa je seveda primerno za vsakogar, tudi za ljudi z bolečinami v sklepih ali hrbtenici. Tukajšnja črna termomineralna voda deluje na telo zelo blagodejno, saj zmanjšuje napetost v mišicah, olajša gibanje in pripomore k izboljšanju splošnega počutja.

A zakaj bi samo brali o vseh teh koristih, ko pa vas skupaj s Sava Hotels & Resorts vabimo, da se sami prepričate, zakaj je obisk term tako blagodejen za zdravje in dobro počutje! Prijavite se na brezplačni vikend oddih za zdravje, ki ga podarjajo Zdravilišče Radenci, Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Lendava in Terme Ptuj. Vse, kar vas bomo nato prosili, je, da boste svojo izkušnjo pripravljeni deliti z nami in z bralkami in bralci Zarje.

Pomembno je izbrati zdravilišče, ki vam bo ustrezalo!

Zdravstveni in medico-welness center zdravilišče Radenci: pionir v rehabilitaciji in preventivi srčno-žilnih bolezni v Sloveniji

Zdravstveni center Terme Lendava: Moč znanja in energija narave za revmatska obolenja ter bolezni ščitnice, dihal in kože

Zdravstveni in medico-welness center Terme Ptuj: Blagodejna voda in visoka usposobljenost za uspehe v športni medicini in ortopediji


O Termah 3000. Termomineralna voda, ki so jo pred več kot petimi desetletji odkrili prekmurski iskalci nafte, je upravičeno dobila ime »moravsko črno zlato«. Kopanje v tej vodi poživi telo, »odplakne« revmatske bolečine, blagodejno deluje na dihala in neguje kožo, zato so jo ujeli tudi v kozmetično linijo Thermalium. Tu boste blagodejnost Prekmurja dobesedno začutili na svoji koži. Samo v medico-wellness centru v Termah 3000 lahko doživite nekatere edinstvene kopeli in masaže, ki so jim dodali pridih prekmurskih travnikov, polj in črne vode: masažo z bučnim oljem, masažo z oljem cvetlic s panonskih livad in druge. Ob številnih wellness programih, odlični hrani in doživetjih v Termah 3000 pa je vedno prijetno pokukati tudi v bližnjo lončarsko delavnico, opazovati štorklje v lêtu, se podati na otok ljubezni ali obiskati deželo vulkanov.

V zdravstvenem centru se ponašajo z učinkovitim zdravljenjem stanj s področja ortopedije, revmatologije in dermatologije. Še posebej učinkovita je črna termomineralna voda pri težavah s sklepi. Skupaj s peloidom, zdravilnim blatom, blaži bolečine in izboljša gibljivost, otekline sklepov se zmanjšajo, učinki pa se še povečajo v kombinaciji s fizioterapijo.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI VIKEND TERMALNI ODDIH ZA ZDRAVJE (ZA 2 OSEBI)

Vsake terme in zdravilišče – Terme Lendava, Zdravilišče Radenci, Terme 3000 – Moravske Toplice in Terme Ptuj – podarjajo po en vikend oddih za zdravje z vključenimi zdravstvenimi storitvami za 2 osebi.


Izrezan nagradni kupon, ki ga najdete v aktualni reviji Zarja lahko pošljete na naslov: Sava Turizem d. d., Dunajska 152, 1000 Ljubljana (z oznako Nagradna igra »Termalni oddih za zdravje«), ali na naslov našega uredništva: Revija Zarja, Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče (z oznako Nagradna igra »Termalni oddih za zdravje«). Podatke z nagradnega kupona lahko prav tako prepišete in nam jih oddate na e-poštni naslov: zarja@media24.si (tudi v tem primeru ne pozabite na pripis).