ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Odklenjeno

Pošiljamo vas v toplice!

Velika nagradna akcija Zarje in Save Turizma.

Le kdo bi se odrekel razvajanju v slovenskih termah, plavanju v blagodejni termalni vodi in brezskrbnemu enodnevnemu počitku, v katerega so vključene še zdravstvene storitve? Se nam je kar zdelo! Zato smo pri reviji Zarja v sodelovanju s Sava Turizmom pripravili veliko nagradno akcijo, v kateri vam ponujamo sproščujoč enodnevni oddih v slovenskih termah.

Letos je prav posebno leto za Terme Lendava, ki praznujejo 50 let obstoja. Kot večina pripovedi o začetkih term v Pomurju se je tudi njihova začela z iskanjem nafte na lendavskem območju. Dobrodejnost lendavske parafinske termalne vode so prvi kopalci izkusili v bazenčku velikosti šest krat devet metrov leta 1966. Ker je abraham prvega termalnega bazena z zeleno lendavsko vodo čas za veselje, ki ga v službi zdravja in dobrega počutja prinašajo Terme Lendava, so se v termah odločili, da dobro voljo razširijo, kolikor daleč gre. Temu so se pridružile tudi druge terme iz Sava Hotels & Resorts, Terme 3000 – Moravske Toplice, Zdravilišče Radenci in Terme Ptuj. V naslednjih tednih vam bomo predstavili, zakaj so terme sinonim za zdravje in katere terme obiskati glede na zdravstvene tegobe. O njihovi dejanski učinkovitosti pa se lahko prepričate tudi sami, in sicer tako, da se prijavite na enega izmed brezplačnih oddihov za zdravje, ki ga podarjajo terme in zdravilišče, ter preizkusite učinke termalnih vrelcev in zdravstvenih storitev. Vse, kar vas bomo nato prosili, je, da boste svojo izkušnjo pripravljeni deliti z nami in z bralkami in bralci Zarje.

Pomembno je izbrati terme oziroma zdravilišče, ki vam bo ustrezalo!

ZDRAVILIŠČE RADENCI

Bolezni srca in ožilja ter stanja po operacijah srca in ožilja, nevrološke bolezni, stanja po možganski kapi ter živčno-mišične bolezni

TERME 3000 – MORAVSKE TOPLICE

Stanja po poškodbah in operacijah na gibalnem sistemu, vnetne revmatske bolezni, degenerativni izvensklepni revmatizem, kožne bolezni

TERME PTUJ

Stanja po poškodbah in operacijah na gibalnem sistemu, degenerativni izvensklepni revmatizem


PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI TERMALNI ODDIH ZA ZDRAVJE (ZA 2 OSEBI)

Vsake terme in zdravilišče – Terme Lendava, Zdravilišče Radenci, Terme 3000 – Moravske Toplice in Terme Ptuj – podarjajo po 1 oddih za zdravje z vključenimi zdravstvenimi storitvami.

Kupon za prijavo na nagradno igro in splošne pogoje poiščite v aktualni reviji Zarja št. 35, 30.8.2016