panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

Odklenjeno

Pošiljamo vas v toplice!

Velika nagradna akcija Zarje in Save Turizma.

Le kdo bi se odrekel razvajanju v slovenskih termah, plavanju v blagodejni termalni vodi in brezskrbnemu enodnevnemu počitku, v katerega so vključene še zdravstvene storitve? Se nam je kar zdelo! Zato smo pri reviji Zarja v sodelovanju s Sava Turizmom pripravili veliko nagradno akcijo, v kateri vam ponujamo sproščujoč enodnevni oddih v slovenskih termah.

Letos je prav posebno leto za Terme Lendava, ki praznujejo 50 let obstoja. Kot večina pripovedi o začetkih term v Pomurju se je tudi njihova začela z iskanjem nafte na lendavskem območju. Dobrodejnost lendavske parafinske termalne vode so prvi kopalci izkusili v bazenčku velikosti šest krat devet metrov leta 1966. Ker je abraham prvega termalnega bazena z zeleno lendavsko vodo čas za veselje, ki ga v službi zdravja in dobrega počutja prinašajo Terme Lendava, so se v termah odločili, da dobro voljo razširijo, kolikor daleč gre. Temu so se pridružile tudi druge terme iz Sava Hotels & Resorts, Terme 3000 – Moravske Toplice, Zdravilišče Radenci in Terme Ptuj. V naslednjih tednih vam bomo predstavili, zakaj so terme sinonim za zdravje in katere terme obiskati glede na zdravstvene tegobe. O njihovi dejanski učinkovitosti pa se lahko prepričate tudi sami, in sicer tako, da se prijavite na enega izmed brezplačnih oddihov za zdravje, ki ga podarjajo terme in zdravilišče, ter preizkusite učinke termalnih vrelcev in zdravstvenih storitev. Vse, kar vas bomo nato prosili, je, da boste svojo izkušnjo pripravljeni deliti z nami in z bralkami in bralci Zarje.

Pomembno je izbrati terme oziroma zdravilišče, ki vam bo ustrezalo!

ZDRAVILIŠČE RADENCI

Bolezni srca in ožilja ter stanja po operacijah srca in ožilja, nevrološke bolezni, stanja po možganski kapi ter živčno-mišične bolezni

TERME 3000 – MORAVSKE TOPLICE

Stanja po poškodbah in operacijah na gibalnem sistemu, vnetne revmatske bolezni, degenerativni izvensklepni revmatizem, kožne bolezni

TERME PTUJ

Stanja po poškodbah in operacijah na gibalnem sistemu, degenerativni izvensklepni revmatizem


PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI TERMALNI ODDIH ZA ZDRAVJE (ZA 2 OSEBI)

Vsake terme in zdravilišče – Terme Lendava, Zdravilišče Radenci, Terme 3000 – Moravske Toplice in Terme Ptuj – podarjajo po 1 oddih za zdravje z vključenimi zdravstvenimi storitvami.

Kupon za prijavo na nagradno igro in splošne pogoje poiščite v aktualni reviji Zarja št. 35, 30.8.2016