martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

Nasveti

Cedevita Olimpija proti Ciboni tudi z dobrodelno noto

Danes ob 17.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Stožicah čaka prva domača tekma v novi sezoni Lige ABA. K Zmajem prihaja zagrebška Cibona, obračun pa bo imel tudi dobrodelno noto.

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v danes ob 17.00 v ljubljanskih Stožicah na tekmi drugega kola Lige ABA lovili še drugo zmago. Tekmec Ljubljančanov bo zagrebška Cibona, dvoboj z Zagrebčani pa bo imel dobrodelno noto. V okviru akcije #RozaOktober se bo moštvo Cedevite Olimpije ogrevalo v ogrevalnih majicah rožnatih odtenkov, majice pa bo možno kasneje z dobrodelnim prispevkom tudi kupiti v trgovini v zelenem ringu Arene Stožice. Vsi prispevki bodo namenjeni kampanji EuropaDonna pri ozaveščanju o problematiki raka dojk.

jaka blazic.png
jaka balzic
Revija Zvezde

Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah. Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije.

Vstopnice za ogled tekme si lahko zagotovite v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Z vstopnico za ogled tekme se lahko tri ure pred začetkom tekme in tri ure po zaključku tekme z avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) vozite brezplačno, vsem navijačem pa zaradi nogometne tekme slovenske reprezentance z Avstrijo na Stadionu Stožice priporočamo, da na tekmo pridejo prav z avtobusom.

Zmaji bodo skušali na obračunu z Zagrebčani zabeležiti drugo zmago v Ligi ABA v tej sezoni. Na otvoritveni tekmi sezone so v Beogradu z 87:63 na krilih odlične igre Marka Simonovića in Codija Millerja-McIntyreja ugnali Mego Bemax.