ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

kamela, kamelji mladič Svet24.si

V ljubljanskem živalskem vrtu so dobili mladiče

žabjak, romsko naselje Reporter.si

Ko so gasilci po gašenju zapuščali naselje ...

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

DONIRAJ Necenzurirano

Prve državne donacije za Janševe medije

Natalija Verboten ob bazenu Odkrito.si

Natalija Verboten: "Že tretji mesec smo v popolni...

glasba 89 Njena.si

Usodno vino: Nina in Martin spet skupaj

Nasveti

Cedevita Olimpija proti Ciboni tudi z dobrodelno noto

Danes ob 17.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Stožicah čaka prva domača tekma v novi sezoni Lige ABA. K Zmajem prihaja zagrebška Cibona, obračun pa bo imel tudi dobrodelno noto.

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v danes ob 17.00 v ljubljanskih Stožicah na tekmi drugega kola Lige ABA lovili še drugo zmago. Tekmec Ljubljančanov bo zagrebška Cibona, dvoboj z Zagrebčani pa bo imel dobrodelno noto. V okviru akcije #RozaOktober se bo moštvo Cedevite Olimpije ogrevalo v ogrevalnih majicah rožnatih odtenkov, majice pa bo možno kasneje z dobrodelnim prispevkom tudi kupiti v trgovini v zelenem ringu Arene Stožice. Vsi prispevki bodo namenjeni kampanji EuropaDonna pri ozaveščanju o problematiki raka dojk.

jaka blazic.png
jaka balzic
Revija Zvezde

Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah. Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije.

Vstopnice za ogled tekme si lahko zagotovite v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Z vstopnico za ogled tekme se lahko tri ure pred začetkom tekme in tri ure po zaključku tekme z avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) vozite brezplačno, vsem navijačem pa zaradi nogometne tekme slovenske reprezentance z Avstrijo na Stadionu Stožice priporočamo, da na tekmo pridejo prav z avtobusom.

Zmaji bodo skušali na obračunu z Zagrebčani zabeležiti drugo zmago v Ligi ABA v tej sezoni. Na otvoritveni tekmi sezone so v Beogradu z 87:63 na krilih odlične igre Marka Simonovića in Codija Millerja-McIntyreja ugnali Mego Bemax.