Kaleigh Hendershot Svet24.si

VIDEO: Američanki Hrvaška ubila voljo do ...

lovilec sanj Svet24.si

VIDEO: Rekordno velik talisman pred zlom varuje ...

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

marko noc pl1 Svet24.si

Kardiolog Marko Noč: Če bi sledili toku ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

Sulli, Choi Jin-ri Najstnica.si

Umrla zvezdnica K-POPa

polka1 Njena.si

Blaž Švab prvič spregovoril o svoji izbranki?

Nasveti

Nad odvečno težo s čudežno medeno vodo

Med v zimskih mesecih s pridom uporabljamo, da bi se zaščitili pred prehladnimi obolenji, poleti pa se lahko z njim lotimo hujšanja. Vsebuje namreč več kot 200 sestavin, ki pomagajo izgubljati odvečno težo.

Avtor:

J. K.

Značke:

Med ponuja prvovrstni koktajl aminokislin, vitaminov, mineralov in encimov, ki jih telo potrebuje za nemoteno delovanje. Vse naštete snovi tudi dodobra zaženejo presnovo, kar je bistvo vsakega uspešnega hujšanja.

Hujšanje brez štetja kalorij

Hujšanje z medeno vodo je preprosto: vsako jutro pred zajtrkom popijmo kozarec tople medene vode. S tem preprostim shujševalnim trikom bomo poskrbeli za stabilen občutek sitosti ter enakomerno dovajanje kalorij čez dan. To pa nam bo omogočilo, da se bomo veliko lažje odpovedali vsem tistim prigrizkom, s katerimi tolažimo svojo stalno lakoto. Prav tako nam ne bo treba zapravljati časa za pripravo dietnih obrokov. Izognili se bomo prestajanju živčne krize zaradi naporne shujševalne diete. Štetje kalorij odpade, strog prehrambni režim tudi, in naša dieta bo imela sladek okus! Tako preprosto, da je vredno poskusiti! 

Deluje na kubik!

1. Pospešuje zgorevanje maščob

Med dobro deluje na črevesno floro, ki je pomemben dejavnik pri presnavljanju hranilnih snovi iz zaužite hrane. Na ta način dobi telo vitamine in druga nujno potrebna hraniva, ki jih nemudoma porabi za svoje delovanje, ne pa za nalaganje maščobnih blazinic.

Več v reviji Zarja/Jana št. 27, 2. 7. 2019.