MIHA_KAVČIĆ Odkrito.si

Miha povsem gol na Pop TV? To je povedal!

Darinka Bukovnik, Natalija Zorman, bančni izpisek Svet24.si

Kdaj je "dobrotnica" izstopila iz Stranke Alenke ...

smrt, umiranje Petisvet

7 stvari, ki jih doživimo v trenutku smrti!

Darinka Bukovnik, Natalija Zorman, bančni izpisek Svet24.si

Kdaj je "dobrotnica" izstopila iz Stranke Alenke ...

matjaz kumelj 1 Svet24.si

Zavrnil je fotografiranje za znano porno revijo

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

lara ziga nominacija Njena.si

Ločili parček: Za obstanek v Baru se borita Lara...

Nasveti

Ko lepota postane brezčasen koncept

V izbranem ambientu Mestnega muzeja v Ljubljani je 29.3. 2018 z medijsko predstavitvijo nove kozmetične linije AGELESS napovedala velik preobrat v lepotni industriji, ki je doslej praznovala mladost. AGELESS je aktivna »pro-ageing« nega, ki bistveno izboljša kakovost zrele kože, podvržene hormonskemu neravnovesju. Namenjena je prav njej, ženski v najlepših letih.

Avtor:

Oglasno sporočilo

Značke:

Osrednja tema kozmetologije na globalni ravni je t. i. trend »well-ageing«, ki na glavo postavlja dosedanje negativne predstave o staranju. V ospredje prepričljivo stopa pozitivni odnos do staranja, ki je lahko lepo, dostojanstveno in celo graciozno. V tem kontekstu postaja lepota brezčasen koncept, ženske pa osvobaja od pritiska idealne lepote. Iz lepotne perfekcije se poudarek seli na iskanje vira notranje lepote, na promocijo vitalnosti in življenjske energije. Zato v duhu novega trenda potrošnice ne skrivajo, temveč sprejemajo svoja leta in postajajo samozavestne glede njih. V osrednji vlogi torej nastopajo zrele ženske- šestdeset in sedemdesetletnice, ki ne skrivajo svojih let in gub temveč izbirajo kozmetične izdelke za dobro, udobno počutje v svoji koži ne glede na leta.

Kozmetika Afrodita označuje novodobne zrele potrošnice kot polne življenja ter aktivnejše kot kadarkoli prej! To je generacija novih srednjih let, kjer se 50-ta leta izkazujejo kot nova 30-ta leta. Trend »well-ageing« zato nasprotuje anti-ageingu kot smo ga poznali doslej ter predstavlja odgovor na revolucionarne učinkovine in pretirane anti-age trditve.

773484710d8de7ffb2408e779b2e9d40.jpeg

»LETA SO SAMO ŠTEVILKA. KAR JE RESNIČNO POMEMBNO SI TI!«

Z omenjenim vsebinsko močnim promocijskim sporočilom linije AGELESS so se strinjale vse prisotne, ki so pozorno spremljale predstavitev ter premierno predvajanje TV oglasa. Svoje odobravanja so z glasnim aplavzom podprle: Manca Košir, slovenska novinarka in publicistka, pevka Alenka Godec, igralka Violeta Tomič, modna oblikovalka Maja Štamol ter modna blogerka Pika Zrim. Izbrane gostje Elza Budau, Darja Kuhar Kotnik, Andreja Ilgo z uspešnimi managerkami združenja FAM so izrazile zadovoljstvo nad kvaliteto blagovne znamke Afrodita. Dodatno je dogodek popestrilo presenečenje za povabljene - prisotnost nove karizmatične ambasadorke linije AGELESS, gospe Zvončice Vucković, ki se kljub dolgoletni in uspešni mednarodni karieri ne boji staranja in svoja leta izkazuje z značilno sivo barvo las.

b3e09fc39b6f143f1b2d01edbeadab37.jpeg

AGELESS – IZDELKI Z ZNANSTVENO DOKAZANIM DELOVANJEM

Afroditina kolekcija AGELESS obljublja splošno izboljšanje kakovosti zrele kože, ki se kaže na različnih ravneh ter je tudi znanstveno dokazano. Za trditvami in učinki, ki jih navajajo, stojijo z rezultati z neodvisnih in vivo ter in vitro študij. Govorimo o znatnem izboljšanju čvrstosti, gladkosti, navlaženosti in same debeline kože. Rezultat vsega navedenega pa je tisto, kar dejansko šteje, to je zadovoljna koža ne glede na leta!

Kolekcija AGELESS obsega tri izdelke – dnevno in nočno kremo ter visoko koncentrirane kapljice oljne esence. V primeru dnevne kreme gre za intenzivno vlažilno nego z dodanim hydra kompleksom. Nočna krema je obogatena s 100% naravnimi negovalnimi olji in deluje medtem ko spimo, saj je koža takrat najbolj aktivna in se obnavlja tudi do 8-krat hitreje koz čez dan.

f753ad7725459dafeeabeefa10916a2a.jpeg

AGELESS oljna esenca vsebuje visoko koncentrirane kapljice 100% čistih negovalnih olj belega limnanta in sončnice z intenzivnim negovalnih, obnovitvenim in zaščitnim učinkom. Uporablja se v kombinaciji s kremo in je nepogrešljiva za zahtevno, suho - dehidrirano in slabo prehranjeno kožo, ki daje neprijeten občutek »zategovanja«.

AGELESS je aktivna »PRO-AGEING« nega za kožo, polno življenja. Zapelje vas v razkošje negovane in mehke mladostne kože. Ali obljublja lepotno perfekcijo? Nikakor. Podarja pa dobro počutje, kar si pravzaprav želijo vse predstavnice nežnejšega spola.

ff5983679bd4781c8d64ecd1bfcef977.jpeg

AGELESS za zadovoljno kožo ne glede na leta!

Kdo pravi, da staranje ni graciozno? Kozmetika Afrodita presega meje ANTI-AGEINGA ter napoveduje novo dobo WELL-AGEINGA! Z inovacijo obrazne nege AGELESS, ki bistveno izboljša kakovost zrele kože (55 +), podvržene hormonskemu neravnovesju. Z izoflavoni - močnimi fitoestrogeni okrepi vse fiziološke funkcije kože ter posledično izboljša njeno strukturo tako na dermalni kot tudi epidermalni ravni. ZNANSTVENO DOKAZANO, od znotraj navzven!Na voljo v obliki Dnevne in Nočne kreme ter visoko koncentriranih kapljic Oljne esence.

Ah, ti hormoni!

Vroče - hladno, vzneseno - melanholično, polno energije - utrujeno… Hormoni pa ne nagajajo samo našemu počutju, temveč tudi koži. Zmanjšana produkcija estrogena upočasni njene naravne funkcije, posledično oslabi njeno strukturo ter pospeši sam proces staranja. REŠITEV: izoflavoni – naravna alternativa estrogenu, ki se skrivajo v novi Afroditini kozmetiki Ageless!

Srečne nagrajenke, ki bodo testirale novo linijo Ageless Kozmetike Afrodita: Ana Bajt, Kranj; Alojzija Sever, Brezovica pri Ljubljani; Sabina Srebotnik, Topolšica; Silva Šantl, Podvelka; Janja Lavtižar, Kranjska Gora; Majda Mirkovič, Škofja vas; Sandra Ficko, Domžale; Lucija Fajfar, Škofja Loka; Francka Ćetković, Maribor; Marija Zupanc, Kranj.

Izžrebanim nagrajenkam iskreno čestitamo!