ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Apokaliptična Petisvet

Nostradamus videl, kaj nas čaka

Glarus Svet24.si

Znano, kakšno funkcijo je na ladji imel ...

loser kamnolom Svet24.si

Maja je porabila "zlate palice" iz kamnoloma

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

Nasveti

Črni petek in spletni ponedeljek v trgovini Harvey Norman

Tudi letos vas v vseh poslovalnicah Harvey Norman in v spletni trgovini harveynorman.si čakata dva dneva vrtoglavih znižanj in neverjetnih prihrankov.

Avtor:

Oglasno sporočilo

Značke:

Črni petek in Spletni ponedeljek sta v podjetju Harvey Norman Slovenija že ustaljena novembrska praksa, ki jo bodo tokrat nadgradili s povečanjem ponudbe akcijskih izdelkov na vseh oddelkih. Letošnji črni petek bo na sporedu v petek, 24. novembra, temu pa bo čez tri dni, torej, 27. novembra, sledil še spletni ponedeljek. V podjetju obljubljajo, da boste tokrat priča popustom, ki jih pred prihajajočo sezono obdarovanja preprosto ne smete zamuditi.

Dan po ameriškem zahvalnem dnevu v znamenju črne

Črni petek, poznan tudi pod imenom »Black Friday«, v Združenih državah in v večini zahodnoevropskih držav že vrsto let obeležuje začetek praznične nakupovalne sezone, udomačil pa se je tudi v Sloveniji. Črni petek ima svoje korenine v Združenih državah Amerike. Gre za dan po zahvalnem dnevu (Thanksgiving Day), ko so trgovci svojo prodajo tako povečali, da so iz rdečih prešli na črne številke. Nakupovalni običaj je sredi šestdesetih let postal stalnica ameriških trgovin, ki so poleg neverjetnih znižanj poskrbele tudi za dolge odpiralne čase. Ker se je nakupovalni običaj v Ameriki izkazal za izredno dobičkonosnega, se je v novem tisočletju prikradel tudi na evropske koledarje.

Za prvi črni petek v Sloveniji poskrbel Harvey Norman

Črni petek so leta 2014, prvič v Sloveniji, za svoje kupce pripravili v trgovinah Harvey Norman. Takrat dokaj drzna marketinška poteza se je izkazala za velik uspeh, zato bo letos na vrsti že četrti črni petek za Harvey Norman. Za kupce bodo v petek, 24. novembra, pripravili neverjetna znižanja na vseh oddelkih. V podjetju pravijo, da bodo ponudbo znižanih izdelkov letos še povečali in nadgradili. Tako boste lahko svoj dom opremili s kakovostnim pohištvom priznanih blagovnih znamk, zabavno elektroniko in gospodinjskimi aparati po izjemno nizkih cenah.

Po dnevu zahvalnosti in črnem petku še spletni ponedeljek

Ker je v dobi interneta spletno nakupovanje postalo popolnoma vsakdanji običaj, so se pred dobrim desetletjem v Združenih državah odločili, da s svojimi super akcijami razveselijo tudi kupce na spletu. Nastal je spletni ponedeljek oziroma »Cyber Monday«. Ta je svoje mesto na koledarju dobil prvi ponedeljek po črnem petku, ko se vrtoglava znižanja preselijo v spletne
trgovine.

V spletni trgovini harveynorman.si prihranite 2-krat!

Seveda bo spletni ponedeljek z neverjetnimi ponudbami tudi letošnje leto prisoten v spletni trgovini hraveynorman.si, kjer boste od polnoči dalje lahko dostopali do želenih izdelkov s preprostim klikom. To pa še ni vse! Vse naročene izdelke vam bodo po celi Sloveniji dostavili povsem brezplačno – to pomeni, da boste prihranili dvakrat. Izkoristite možnost in seznam daril za najbližje odkljukajte še pred začetkom decembra. Na ta način boste prihranili obilico časa in denarja, ki ga boste letos lahko namenili za vesela decembrska druženja. Vendar pohitite, zaloge so omejene!