chris martin Odkrito.si

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško ...

cernobil vodilna - foto HBO Svet24.si

Konec sveta v živo: Černobil 33 let pozneje

clementz1 Petisvet.si

Ne upamo si zaropotati (zato pa delajo z nami kot ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

loški potok Svet24.si

»Ne znam opisati občutkov, srce mi je bilo kot ...

resnicnostni sovi hafner foto marko vavpotic m24.si Njena.si

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Ljudje

Ne maram politikov

Simona Blažević, aktualni Mister Slovenije

Pred kratkim je postal Mister Slovenije 25-letni Primorec Simon Blažević. Ujeli smo ga med treningom v fitnesu, kjer dela tudi kot osebni trener, in mu postavili nekaj poletnih vprašanj. Simon je prijazen, resen, odgovoren, točen, so nam povedali. Nič čudnega, saj je kar 19 let treniral veslanje kajaka in si pred sedmimi leti priboril bronasto medaljo na evropskem prvenstvu.

Kaj vam pomeni, da ste postali »najlepši Slovenec«?

Ta naslov bom poskušal uporabiti sebi v prid, kot promocijo in pomoč, da postanem fotomodel, česar si res želim. Že ko sem prišel v polfinale, so me povabili v Biograd na more, kjer sem posnel reklamo za hotele Ilirija. Kar dobro sem zaslužil, pa še malo počitnic sem imel. Zaradi nezadostne višine – 179 cm – ne morem biti maneken, lahko pa sem fotomodel za fitnes, kopalke, za blagovne znamke.

Ker ste osebni trener, ženske pa smo vedno v paniki zaradi poletne sezone in premajhnih kopalk – kaj nam priporočate pri prehrani, čemu naj se odpovedujemo in kaj naj uživamo, da bomo lepe?

Ne smete se prenajedati, sploh pic in hamburgerjev in sladoleda, ter piti sladkih pijač. Lahko jeste doma pripravljeno hrano, v zmernih količinah, solato, piščanca, zelenjavo. Z ne preveč olja. Tudi nekaj ogljikovih hidratov, saj jih telo potrebuje, a res zelo malo.

Celoten pogovor si lahko preberete v 28.številki Zarje Jane, 9.7.2019.