luna-2 Dobra karma

Komu verjeti v poplavi informacij? Odgovor je ...

harry meghan archie Svet24.si

Meghan Markle je izgubila pravico do britanskega ...

zoran jankovic pl Reporter.si

Kako je Zoran Janković »izdal« rdečo zvezdo: Z...

FOTO2 regres, plača, denar Svet24.si

Šok za samostojne podjetnike. 240 evrov več za ...

fd1fa205f0af268e6fdc-2 Necenzurirano

Janša povozil stroko in rešil dobavitelje hitrih...

KOSMIČI Odkrito.si

Kosmiči z okusom po jabolčnem zavitku

tjasa hrovat steklasa Njena.si

Slovenska pevka izgubila mamo, zanosila in ...

MDN

Kandidatke za Slovenko leta 2020

Tokrat smo zaradi znanih okoliščin resda malce čakali, a niti na misel nam ni prišlo, da bi prav zdaj, ko je to najbolj potrebno, z žarometi ne osvetlili izjemnih žensk, njihovega prizadevanja in vsega, za kar se borijo.
Vaših predlogov, drage bralke, cenjeni bralci, je bilo tokrat še posebno veliko, kar kaže na to, da vam je kljub vsemu hudemu, kar smo preživeli v zadnjem letu, še bolj mar. Skupaj z našimi jih je bilo toliko, da je najtežji del, pretresanje, da smo prišli do samo dvanajstih imen, potekal še dlje kot po navadi.
Spet se jih je nekaj branilo, ne, kje pa, ne spadamo zraven. Nekaterih nismo prepričali, kakšna se je pa končno le pustila uvrstiti. Neizmerno smo ponosni, da so končno pred vami.
Proceduro poznate: izrežite in izpolnite kupon ter glasujte za svojo favoritko. Glasovanje bo kmalu omogočeno tudi na naši spletni strani.
Brez vas naše akcije ni.
Odločitev, kateri pripada naslov Slovenka leta 2020, je vaša!

(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
{{ wotMsg.message }}

Alter

Po koroni bo sledil razcvet

Kim Doucette, šamanko, duhovno voditeljico in medijko, ki se lahko povezuje z angeli, vodniki in pokojnimi, sem spoznala pred dobrimi tremi leti, ko se je za članek, v katerem sem opisala svojo izkušnjo, povezala z mojim pokojnim dedkom. Takrat me je vedno znova opozarjala, da dedek kaže na očetovo nogo in da naj mu to povem. Oče se je na to spomnil nedavno, ko so mu zdravniki odkrili slabo pretočnost žile v nogi. Če bi odlašal z obiskom pri zdravniku, bi lahko bil tudi ob nogo.


 

Tokrat sva se s Kim dobili, da se poveže z angeli, malo pa tudi pogleda v karte za uvid, kaj nas čaka v letu 2021. Kot pravi, ljudje že sami opažajo, da se dogajajo in prihajajo spremembe. »2020 je bilo leto uvida. Kaj ni zanimivo, da v okulistiki ravno s številkama 20/20 označujejo pregovorno popoln vid? Vid 20/20 imajo ljudje, ki prepoznajo majhne podrobnosti in jasno razmejujejo med dvema ločenima točkama. No, natanko temu je bilo v širšem smislu namenjeno leto, ki je za nami. Treba je bilo razčistiti stvari in uvideti resnico. Marsikoga je zagrabila panika, ker je bila ta resnica kar malce strašljiva. Živeli smo v nekakšni iluziji sveta, sebe pa smo videli kot popolnoma svobodne. Potem se je nenadoma k nam priplazil covid-19 in vse postavil na glavo. Morali smo se spraševati o stvareh, ki so bile prej samoumevne. Če smo se naučili lekcije, bo to leto lahko. Če se je nismo, bo to leto težko. Torej, sami se odločite.«

To leto gradimo mostove. Leto 2021 je namenjeno temu, da svojo vizijo začnemo uresničevati. Vsak na svojem področju in skupaj na družbenem. »Lani smo spoznali, da naše življenje ni tako popolno, kot smo mislili ali kot bi lahko bilo. Letos imamo priložnost ustvariti novo resničnost. Takšno, ki ne bo razpadla ob prvem lahnem vetrcu. Da pa jo bomo dejansko vzpostavili, bo trajalo tri leta. Prvo leto bomo gradili mostove, iskali nove načine mišljenja, bolj se bomo zavedali trenutka, kaj kupujemo in spodbujamo ... Zaživeli bomo drugače, saj smo se prebudili iz spanca. Angeli nas pri tem opozarjajo, da moramo biti pozorni na to, kaj srkamo vase. Zaradi sodobne tehnologije smo postali sužnji, zato nas angeli spodbujajo, da namesto gledanja poročil raje počnemo kaj ustvarjalnega. K čemur bomo stremeli, tisto se bo potenciralo. Če si bomo v tem letu dovolili, da odločamo sami zase in poslušamo svoje srce, namesto misli ali ega drugih, nas čaka popolna svoboda. Če pa bomo še naprej sledili tehnologiji, nas bo ta v desetih letih dokončno zasužnjila. Pazimo na razne odvisnosti,« sporočajo angeli.

Vidi tri prihodnosti. Kim pravi, da nam bo večina jasnovidcev povedala, da vidijo eno prihodnost. »Jaz pa vidim tri, in od nas je odvisno, katera se bo uresničila. »Na voljo imamo prihodnost, v kateri se nič ne spremeni, ker mi ne spremenimo ničesar. Možna je tudi prihodnost, v kateri se nekaj spremeni in temu sledi ves nadaljnji potek dogodkov, v tretji prihodnosti pa vse zavozimo in bo torej zavožena tudi naša prihodnost. A občutek imam, da se ljudje vedno bolj zavedajo, da če nekaj spremenijo, se vse spremeni.« Posvetimo se temu, kar nas osrečuje in kar imamo radi. To je prava pot, saj nas bo vesolje v srčni nameri podprlo. Bolj kot se posvečamo tistemu, kar imamo radi, manj se bo v naši okolici pojavljalo motenj in uspešnejši bomo. Odklopimo se od televizije, kjer smo zadnja leta spremljali uspehe drugih, in vso to pozornost raje namenimo sebi, svojemu uspehu v življenju.« Sogovornica napoveduje, da bodo v tem in naslednjih letih propadla vsa podjetja, v katerih manjka srčnosti, podprta pa bodo trajnostna podjetja, ki jih vodijo ljudje odprte glave in nazorov. 

Več v reviji Zarja Jana, št. 151. 2021