nada-primoz-poroka Dobra karma

Žena znanega športnika ima posebno strast – in...

bill clinton Svet24.si

VIDEO: Clinton je kar zadremal med Bidnovo ...

janja sluga bobo1 Reporter.si

Portali SDS so se zaradi nastopa v Studiu City ...

otrok, trgovina, trgovina z otroškim programom Svet24.si

Kaj vse se odpira v devetih regijah z boljšo ...

Janša-Jelinčič Necenzurirano

Koliko stane podpora Jelinčičeve SNS? Tri ...

Cennet Solze v raju Njena.si

Konec serije Solze v raju

viktorija-petek---viki, viktorija-petek Njena.si

Na dan pogreba izšla zadnja pesem slovenske pevke

MDN

Kandidatke za Slovenko leta 2020

Tokrat smo zaradi znanih okoliščin resda malce čakali, a niti na misel nam ni prišlo, da bi prav zdaj, ko je to najbolj potrebno, z žarometi ne osvetlili izjemnih žensk, njihovega prizadevanja in vsega, za kar se borijo.
Vaših predlogov, drage bralke, cenjeni bralci, je bilo tokrat še posebno veliko, kar kaže na to, da vam je kljub vsemu hudemu, kar smo preživeli v zadnjem letu, še bolj mar. Skupaj z našimi jih je bilo toliko, da je najtežji del, pretresanje, da smo prišli do samo dvanajstih imen, potekal še dlje kot po navadi.
Spet se jih je nekaj branilo, ne, kje pa, ne spadamo zraven. Nekaterih nismo prepričali, kakšna se je pa končno le pustila uvrstiti. Neizmerno smo ponosni, da so končno pred vami.
Proceduro poznate: izrežite in izpolnite kupon ter glasujte za svojo favoritko. Glasovanje bo kmalu omogočeno tudi na naši spletni strani.
Brez vas naše akcije ni.
Odločitev, kateri pripada naslov Slovenka leta 2020, je vaša!

(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
(opis)
{{ wotMsg.message }}

Alter

Smo sredi civilizacijskega preloma

Konec januarja letos, ko je bil naš vsakdan še povsem običajen, je Robi Lavin sanjal, kako po televiziji poročajo, da smo se znašli v resnih razmerah, in govorijo o virusu, ki ga primerjajo s kugo. Njegove sanje so se izkazale za preroške, saj je le dober mesec pozneje covid-19 zavladal našim življenjem. Ko se je posvetil spremljanju biopolja Zemlje, je vse postalo logično. Kajpak, smo sredi večplastnega procesa preobrazbe, pravi.

Avtor:

Lara Jelen

Značke:

In ta proces je tako intenziven, da se je Robi o tem odločil napisati knjigo z naslovom Planetarne spremembe, korona obdobje in zdravje sodobnega človeka. Pravi, da nas čaka zelo obsežna zgodba. »Koronavirus je kazalnik, da se ponavlja zgodovinski vzorec splošne družbene krize, apatije. Tudi kuga se je pojavila, kadar je stanje zavesti izrazito padlo. Takrat pade imunski sistem. Znašli smo se pred izzivom osebne in globalne ekologije: kako pozdraviti posledice in vzroke napačnega odnosa do narave in neodgovornega pristopa do naravnih zakonitosti. Duhovno nas situacija uči vzdrževati notranjo stabilnost in prilagajanje na spremembe,« meni strokovnjak geomantije, katere programi temeljijo na tradiciji upoštevanja svetosti prostora in med drugim učijo, da je izhod iz stiske in stresa vedno narava. Dovolite ji, da je vaša uteha, ko je vsega preveč.

Nova šola življenja. Opazovanje biopolja Zemlje daje poznavalcu jasno vedeti, da je leto 2020 namenjeno preobrazbi. Počasi se luščijo vsi nesmisli, ki smo jih tako dolgo živeli. Smo sredi civilizacijskega preloma, pravi sogovornik in pripoveduje takole: »Ogledalo je nastavljeno velikim igralcem usode družbe in človekovi kritični masi na planetu. Učimo se nove šole življenja. Spremembe Zemlje prihajajo na površje. Koronavirus je le del obsežnih planetarnih sprememb. Pripraviti se na nove čase je prioriteta tega leta. Prepoznavanje stanja v svetu, ven iz splošne medijske zmede, je koristno bolj, kot se zdi na prvi pogled. Ker odpira ogledalo, kdo pravzaprav smo in kaj hočemo, kje so meje in kje nove poti. Velja se učiti pri vzroku in ne ponavljati iste zgodbe v valovih. Vračanje vase zelo pripomore k družbeni klimi v pozitivne preobrate.«

Več v reviji Zarja Jana, št. 35 , 1.9.2020