prijateljici Dobra karma

Po teh 12 znakih v svojem prijatelju prepoznate ...

zaprta-trgovina, prodajalna, rešetke, izložbena-lutka Svet24.si

Predlagajo, da te trgovine ostajo zaprte "do ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Šarec je kot Kitajci. Vse je ...

aleksandra pivec, boštjan kozole Svet24.si

Kmetijska ministrica poziva Slovenke in Slovence ...

20200316-00995931 Necenzurirano

Madžari bi se vrnili na drugi tir

Baba Vanga Odkrito.si

Razkrito: Baba Vanga napovedala muslimansko ...

Ana Praznik Njena.si

Šok: Delovna akcija se poslavlja z malih ekranov

Alter

Veliki koledar hujšanja po luni za leto 2020

Toliko, kot je različnih ljudi, je tudi načinov hujšanja. Hujšanje z luno pa je verjetno najpopularnejše, zato smo s pomočjo astrologinje Mihaele Malečkar tudi letos za vas pripravili tradicionalni koledar hujšanja po luni za leto 2020. Pripravite se, prvo postenje je na sporedu že 10. januarja! Tisti bolj zagnani in željni hitrejših učinkov pa lahko začnete že kar 3. januarja, s prvim krajcem.

Avtor:

Lara Jelen

Značke:

Toliko, kot je različnih ljudi, je tudi načinov hujšanja. Hujšanje z luno pa je verjetno najpopularnejše, zato smo s pomočjo astrologinje Mihaele Malečkar tudi letos za vas pripravili tradicionalni koledar hujšanja po luni za leto 2020. Pripravite se, prvo postenje je na sporedu že 10. januarja! Tisti bolj zagnani in željni hitrejših učinkov pa lahko pričnete že kar 3. januarja, s prvim krajcem.

»Hujšanje z luno je najkoristnejše za vodne tipe, torej ljudi, ki imajo veliko planetov v znamenju raka, škorpijona in v ribah, ter tiste, ki imajo kotno luno ali Neptuna,« začne Malečkarjeva, ki je prepričana, da lahko z rednim postom na vse lunine mene dosežemo svojo idealno težo. »S postom ob mlaju in ščipu shujšamo nekaj kilogramov. Mesečni post zgolj v času mlaja pa nam pomaga ohraniti obstoječo težo.«

Prečiščevanje z mrki. Lunini mrki vplivajo na nas ne glede na to, ali so delni ali popolni in ali jih vidimo ali ne, poudarja astrologinja. »Dnevi okrog mrka so vedno nekaj posebnega, zato je takrat izredno zdravo, če si vzamemo več časa zase, za meditacijo, sprehode v naravo, pogovore s samim seboj in podobno. V teh obdobjih pa se je dobro tudi postiti. 

Več v reviji Zarja Jana št. 53, 30. 12. 2019