mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. avgusta

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

zrče, novalja, plaža Svet24.si

Okužbo v zadnjem mesecu potrdili pri 16 mladih, ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Alter

Veliki koledar hujšanja po luni za leto 2020

Toliko, kot je različnih ljudi, je tudi načinov hujšanja. Hujšanje z luno pa je verjetno najpopularnejše, zato smo s pomočjo astrologinje Mihaele Malečkar tudi letos za vas pripravili tradicionalni koledar hujšanja po luni za leto 2020. Pripravite se, prvo postenje je na sporedu že 10. januarja! Tisti bolj zagnani in željni hitrejših učinkov pa lahko začnete že kar 3. januarja, s prvim krajcem.

Avtor:

Lara Jelen

Značke:

Toliko, kot je različnih ljudi, je tudi načinov hujšanja. Hujšanje z luno pa je verjetno najpopularnejše, zato smo s pomočjo astrologinje Mihaele Malečkar tudi letos za vas pripravili tradicionalni koledar hujšanja po luni za leto 2020. Pripravite se, prvo postenje je na sporedu že 10. januarja! Tisti bolj zagnani in željni hitrejših učinkov pa lahko pričnete že kar 3. januarja, s prvim krajcem.

»Hujšanje z luno je najkoristnejše za vodne tipe, torej ljudi, ki imajo veliko planetov v znamenju raka, škorpijona in v ribah, ter tiste, ki imajo kotno luno ali Neptuna,« začne Malečkarjeva, ki je prepričana, da lahko z rednim postom na vse lunine mene dosežemo svojo idealno težo. »S postom ob mlaju in ščipu shujšamo nekaj kilogramov. Mesečni post zgolj v času mlaja pa nam pomaga ohraniti obstoječo težo.«

Prečiščevanje z mrki. Lunini mrki vplivajo na nas ne glede na to, ali so delni ali popolni in ali jih vidimo ali ne, poudarja astrologinja. »Dnevi okrog mrka so vedno nekaj posebnega, zato je takrat izredno zdravo, če si vzamemo več časa zase, za meditacijo, sprehode v naravo, pogovore s samim seboj in podobno. V teh obdobjih pa se je dobro tudi postiti. 

Več v reviji Zarja Jana št. 53, 30. 12. 2019