ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

Alter

Osupljiva moč samozdravljenja

Ko začutimo bolečine, nelagodje, slabost, splošno utrujenost ali duševno neravnovesje, običajno zavijemo k zdravniku in čez čas dobimo izvide, recepte ter kup navodil, kako naj živimo, da nam bo bolje. Sčasoma se nam po predalih nabere gora kemije, nekakšna samopostrežnica, kjer se zmeraj najde kaj za trenutne težave. Pri tem zelo dobro vemo, da nam zdravila tudi škodijo, ne le koristijo (če sploh). Novica, da bi lahko lajšali, v nekaterih primerih celo zdravili bolečine, hormonska in duševna neravnovesja, splošno telesno nemoč in brezvoljnost z obliži, ki nimajo stranskih učinkov, ker ne učinkujejo na principu kemije, ampak fizike, je vsekakor osupljiva. Še posebej ker lahko frekvenčni obliži umirijo, ne pa tudi zatolčejo hiperaktivne otroke z motnjami pozornosti.

Avtor:

Sonja Grizila

Značke:

Naj takoj preidem k stvari – gre za obliže, ki se na kožo nalepijo kot tatuji, vendar v telo ne oddajajo kemičnih substanc kot obliži, ki jih že poznamo, ampak bioresonančne frekvence. Pa verjemi ali ne. Jaz verjamem, bom razložila zakaj.

Pomagaj si sam. Ker sem že v letih, ko se z zdravjem marsikdaj zalomi, mi je že zdavnaj jasno, da si moraš pomagati tudi sam. S tem nimam v mislih le rekreacije in zdrave prehrane, ampak tudi vse mogočne alternativne možnosti. Ko ti zdravnik reče, da se moraš  s svojimi težavami sprijazniti in jih lajšati po navodilih stroke, se pač nočeš kar tako vdati. Iščeš, kar v zmešnjavi alternativnih in komplementarnih metod zdravljenja pri nas ni preprosto. Zoprno luskavico na podplatih (dobila sem kup mazil, po eno sem hodila celo v Avstrijo, pa ni prav dosti pomagalo) sem po prijateljskih nasvetih in branju različnih raziskav skušala pozdraviti z bioresonanco. Pri dveh terapevtkah je prišlo do izboljšanja, potem pa se je proces nenadoma ustavil, malo se je poslabšalo, pa spet izboljšalo. Sumila sem, da sta se dami z medicinsko izobrazbo odločili, da bom do smrti njuna pacientka. Po nekaj drugih poskusih z alternativo sem pristala pri tretji terapevtki, po poklicu ekonomistki, vendar pa obvlada bioresonančno napravo in ima čvrsto terapevtsko etiko. Po nekaj terapijah se je koža zacelila, in to traja že sedem let, torej ne gre za muho enodnevnico.

Več v reviji Zarja Jana št. 37, 10.9.2019