IMG_20180401_134602 Odkrito.si

Tanja Žagar tega ne bo nikoli pozabila! S sinkom ...

sandra selihovic Svet24.si

Sandra ima jasno začrtan cilj

Žalostna ženska Petisvet.si

Žalostna resnica o njej, ki o drugih grdo govori!

cerkev svetega pavla_muenchen Svet24.si

VIDEO: Panika v cerkvi, košare z velikonočnimi ...

samantha cohen 1 Svet24.si

Meghan znova šokirala: zdaj je sporočila, ...

10_Miha_Perat Njena.si

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat

ema in milan Njena.si

Milan razkrinkal priljubljeno Emo?

Alter

Odmrlo bo vse, kar nas duši

Karmično diagnostičarko Neli Rep je zadnje čase poklicalo ogromno ljudi, ker se jim dogajajo stvari, ki se jim že dolgo niso ali pa sploh nikoli – vse močneje čutijo strah, negotovost, razhajajo se z dolgoletnimi partnerji, čutijo bolečine, imajo težave s spominom, koncentracijo …

Avtor:

Katja Božič

Značke:

Terapevtka karmične diagnostike pravi, da to ni naključje, saj smo stopili v zgodovinsko pomembno prelomno obdobje, ko »ne bo več dopuščeno ničesar, s čimer škodimo sebi, drugim in vesolju«. Zato bo treba pošteno zavihati rokave in se potruditi, da bomo namesto mojstru iluzij, kot pravi umu, začeli zaupati srcu. Ne bo lahko, ampak dobra novica je, da se za spremembo lahko odločimo v vsakem trenutku. Seveda nas je zanimalo kaj več.

Pravite, da bo 2019 leto močnih preizkušenj, zakaj?

Sama rada rečem, da nas »božansko« kliče nazaj v srce. Od vsakega posebej bo odvisno, ali se bo odločil sodelovati s podjetjem Um d. o. o. ali z Dušo d. o. o. Prva izbira daje priložnost mojstru iluzij: z nemirom, s preganjanjem samega sebe, s strahovi, z egom, napuhom, vračanjem v preteklost in s skrbjo za prihodnost. Druga izbira pa nam daje priložnost za širitev: bivanje v tem trenutku, mir, svobodo, radost, ljubezen, povezovanje, sočutje … Glede na to, s kom se bomo odločili sodelovati, takšni bodo naše počutje, odločitve, odnosi, uspeh. Ker smo neomejeni, se lahko vedno znova odločimo za spremembo. Večinoma nam je bolj znano delo s podjetjem Um, kjer, kot smo že ugotovili, nam ni najbolj prijetno. Če se odločimo za spremembo in sledimo manj znani Duši, bomo hitro občutili razliko, ki je ogromna. Kadar smo pozorni na srce (duša), takoj začutimo mir, takoj, ko smo spet v glavi (um), pa začutimo nemir.

Kaj se v resnici dogaja?

Del življenja je sprememba. Vse, česar ne potrebujemo več, je pripravljeno umreti. Odmrlo bo vse, kar nas duši, zamere, jeza, služba, odnos, škodljivi vzorci … Vsak ima nekaj, kar mu ne služi več, ga ne podpira in gradi. S tem se ustvarja prostor za več miru, strpnosti, povezanosti, ljubezni, spoštovanja do narave, boljših osebnih odnosov in odnosov med narodi … Astrologi to interpretirajo iz kart, sama pa čutim in preberem energije, ki prihajajo k nam, in potem vem, kaj bodo sprožale v nas. V tem letu imamo priložnost, pa tudi energije nas bodo podpirale in silile končati z vsemi oblikami destruktivnosti. Niti Zemlja niti Vesolje ne dopuščata več egoizma, individualizma, agresije, pohlepa …, ničesar skratka, s čimer škodimo sebi, drugim in vesolju. Vibracija iz podzavesti, spomina in celic v celoti izriva vso destruktivnost, ki smo si jo dovolili v življenju. Narava se čisti na svoj način – s potresi, poplavami, z vetrom, in nam samo vrača, kar smo ustvarili sami. Čas je, da zaradi ljubezni do sebe nehamo prelagati odgovornost na druge. Ne moremo več čakati, naredimo to TAKOJ! Zdaj se vse dogaja zelo hitro, zato je pomembno, da smo v stiku s seboj, z vso svojo energijo v svojem telesu in v tem trenutku. Kadar nas je strah, dvomimo, nimamo energije, pomeni, da nismo »doma«, v telesu. Umirajo konstrukti uma/ega, odhaja vse naučeno, vtisnjeno, pridobljeno od prednikov, iz okolja. V nas se močno potencirajo čustva in nori ego, ki se z vsemi močmi bori za svoj obstoj. Prehajamo iz uma v srce, v delovanje iz ljubezni. Iz jaz v mi! Srčno svetujem, da sledite srcu, svojim občutkom, intuiciji, sicer se boste nenehno borili sami s seboj!

Več v reviji Zarja št. 5, 29. 1. 2019.